Romana English

Quality Pharmserv

Despre noi

  • Quality PharmServ este o companie care furnizeaza o gama larga de servicii si produse pentru industria farmaceutica. Ca si servicii putem mentiona: suport pentru regulatory affairs, dezvoltare de produse farmaceutice, dezvoltarea afacerilor, etc. De asemenea putem oferi produse foarte interesante ca: echipament industrial, echipament de laborator, software pentru industria farmaceutica, substante active, etc.

  • Quality PharmServ colaboreaza indeaproape cu clientii pentru a intelege scopurile proiectelor si cerintele lor specifice, astfel adaptand necesitatile fiecarui proiect la cerintele individuale ale clientului.

  • Quality PharmServ este o companie din Romania, infiintata in 2007, cu scopul de a deservi sectorul farmaceutic. Avand in vedere complexitatea acestui domeniu, am incercat sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama foarte larga de produse si servicii.

  • Produsele si serviciile pe care le oferim acopera o mare parte a procesului prin care o companie urmeaza sa detina un medicament finit, incepand cu proiectarea facilitatii de productie, dotarea cu masini si echipamente pentru toate fazele de productie si cercetare, consultanta pentru intocmirea documentatiei si validarilor GMP, continuand cu substante active noi inclusiv documentatia aferenta, cu software specializat pentru intocimrea dosarelor farmaceutice in format eCTD / CTD, cu oferte de licensing-in pentru medicamente finite sau cu servicii de Regulatory Affairs, si terminand cu dezvoltarea de medicament finit, dezvoltarea de afaceri, s.a.m.d.

  • office@qualitypharmserv.com