Romana English

Quality Pharmserv

conformitate-gmp

Servicii

Conformitate

 • Instruire si consultanta pentru a corespunde standardului GMP si pentru certificarea GMP a facilitatii

  A corespunde in mod continuu standardului Good Manufacturing Practices (GMP sau Buna Practica de Fabricatie/ Productie) este o sarcina competitionala solicitanta in pemanenta, in toate segmentele afacerilor farmaceutice. Dezvoltarea interna a capabilitatilor in acest sens este un proces laborios si costisitor. Expertii nostri pun la dispozitia clientilor nostri serviciile de pregatire si consultanta GMP intr-o maniera care asigura durata si costuri reduse.

  Pregatire, adaptare si instruire legata de documentatia in toate segmentele productiei farmaceutice

  Regulamentele in continua schimbare si complexitatea crescanda si solicitanta a productiei farmaceutice necesita specialisti foarte experientati. Oricare dintre clientii nostri pot beneficia expertii nostri in domeniul farmaceutic pentru a prepara documentatia corespunzatoare pentru fiecare dintre segmentele productiei farmaceutice.

  Proiectarea layout-ului facilitatii de productie, a zonelor sterile si laboratoarelor si organizarea lor interna

  Proiectarea si layout-ul fabricii, a zonelor sterile si laboratoarelor in conformitate cu regulamentele GMP si GLP (Good Laboratory Practices sau Buna Practica de Laborator) constituie baza unei companii farmaceutice profitabile. Prin colaboratorii nostri cu pregatire si experienta superioara, QPS este pregatita sa asiste orice companie pentru a elabora o facilitate de productie moderna, certificate GMP, incepand cu proiectul si layout-ul intern, masinile si echipamentele necesare, etc.

 •  

 •